Sprid budskapet med kepsar av bra kvalitet

billyandthekids.se featured 0007 Layer 2 - Sprid budskapet med kepsar av bra kvalitet

Kvalitet är A och O i allt man gör. Oavsett om det handlar om att själv skapa något eller att köpa något måste det vara hållbart, annars blir man besviken och får negativa tankar om tillverkaren.

Detta gäller i hög grad även reklamprodukter. Ska ett företag trycka upp kepsar med sin logo på, vill man skapa en positiv känsla hos mottagaren av kepsen. Det görs delvis med bra kvalitet! Får man en keps med dåligt tyg som spricker upp i sömmen efter en användning, den hårda plastskärmen lossnar eller att trycket bleks efter en dag i solen, då vill man inte ha kepsen mer och man får en negativ känsla inför det företag som delat ut kepsen. Kepsen kasseras och den tänkta effekten av att sprida sitt märke uteblir. Har då företaget satsat på en stor laddning av kanske flera tusen kepsar i dåligt material, för att det var billigt, kan man förstå hur stor den uteblivna reklameffekten blir. Man kan rentav säga att företaget gjort en dålig affär.

billyandthekids.se 600x200 0000 Layer 5 - Sprid budskapet med kepsar av bra kvalitet

Satsas det istället på kepsar av lite hållbarare tyger, tryck med lite hållbarare färger och sömmar sydda med lite bättre tråd, kommer hela intrycket av kepsen bli så mycket bättre. Kepsen håller under en längre tid, det blir fler tillfällen för personen att bära kepsen och därmed sprida information om företaget och detta i sin tur gör att företaget gör en bra affär. Det kan vara svårt att räkna i kronor och ören hur mycket en reklamkampanj genererar i nya kunder men helt klart är att en hållbar keps i flera tusental, exponeras under längre tid och ökar chanserna betydlig till fler nya kunder än kepsen i första exemplet.

Ett hållbart samhälle

Idag talas det mycket om det hållbara samhället. Alla måste bidra till att bevara jorden då miljöförstöringen varit stor men idag arbetas det får fullt på alla håll för att motverka slit- och slängmentaliteten. Även detta är ett kraftfullt argument till att satsa på lite bättre kvalitet på reklamkepsen.