Siten om reklamkepsar

Siten om reklamkepsar 1 - Siten om reklamkepsar

Den här siten är skapad för dig som är intresserad av marknadsföring och reklamprodukter. Specifikt fokuserar vi på reklamkepsen. Eftersom det är en oerhört vanlig reklamprodukt och den finns i så många olika varianter, är det fascinerande och intressant att se vad man kan göra för att utveckla denna produkt ännu mer.

Här på sidan finns olika tips på hur man kan tänka kring att sprida information om ett företag, hur man skapar en positiv känsla kring sin logo tex via en keps. Det kan man göra genom att ett företag ska delta i ett event eller kanske ett motionslopp och då bära likadana kepsar med företagslogon. Det skapar en nyfikenhet bland åskådarna och är deltagarna glada sprids detta till åskådarna.
Man kan också dela ut gratis kepsar på en mässa för att skapa good will och en positiv känsla.

En viktig aspekt är att man har ett miljötänk även inom reklamprodukter. Det blir ingen bra stämning och ingen positiv attityd till ett företag som struntar i miljön när de beställer sina reklamprodukter. Man ska inte enbart stirra sig blind på kostnaderna för en beställning av X antal kepsar utan man måste tänka på helheten. Vad ger det för vibbar av vårt företag om vi beställer superbilliga kepsar av en icke miljövänlig tillverkare? Det kan snarast skapa en förlust i kassan på sikt eftersom kunderna då kan bli tveksamma till om de vill samverka med ert företag. Har de två likvärdiga företag att välja på, men det andra företaget tydligt har gått ut med att de satsar på miljövänliga reklamprodukter kan det var det som tippar över i vågskålen.

Detta och mycket annat får du information om på denna sida, välkommen!