Siten om kepsar med tryck, billyandthekids.se!

billyandthekids.se featured 0002 Layer 7 - Siten om kepsar med tryck, billyandthekids.se!

Alla har någon gång sett en keps med ett tryck. Kanske har du funderat över var denna snygga keps kommit ifrån? På denna site får du svar på den frågan och alla andra funderingar man kan ha om kepsar med tryck!

Det är mycket vanligt idag att se människor på stan, på gymmet, i motionsspåret, i skolor o s v, som bär olika kepsar med tryck. Ofta är kepsarna ganska färgglada med ett enklare tryck i svart så att det inte blir för grötigt. Det finns dock andra varianter. Ett exempel kan vara en regnbågsfärgad keps med vitt tryck tvärs över alla färgfälten. Oavsett hur kepsarna är designade, går hela saken ut på att synas så mycket som möjligt.

Vad är det som ska synas?

billyandthekids.se 600x200 0003 Layer 2 - Siten om kepsar med tryck, billyandthekids.se!

Det som är tryckt på denna typ av kepsar är oftast ett företags logo eller annan information, så att den som ser kepsen ska komma ihåg bilden eller företagsnamnet och förhoppningsvis få ett positivt intryck av just det företaget. Om det exempelvis handlar om en bilfirma och du funderar på att köpa en ny bil, kan intrycket från en snygg logo på en reklamkeps göra att du minns detta (medvetet eller omedvetet) när du ett par veckor senare sitter hemma och söker på nätet efter bilfirmor att jämföra.

Vad vill ditt företag?

billyandthekids.se 600x200 0002 Layer 3 - Siten om kepsar med tryck, billyandthekids.se!

Representerar du ett företag? Då ska du läsa på denna sida, billyandthekids.se! Här får du all information som behövs för dig som söker smarta lösningar till marknadsföringen av företaget. Det är aldrig fel att förnya sig och försöka tänka nytt. Just reklamkepsar kan användas på många påhittiga sätt och framför allt i nya sammanhang just er firma inte har provat tidigare. Man söker sig nya jaktmarker, för att använda en metafor. Alla företag behöver ständigt vara på tå i konkurrensen om kunderna, både för att behålla de gamla men också att locka nya.