Kepsar med brodyr – Skapa er helt unika keps!

billyandthekids.se featured 0000 Layer 9 - Kepsar med brodyr - Skapa er helt unika keps!

Kepsar med brodyr och tryck är ett klassiskt sätt att sprida sitt varumärke på. Tydligt och snyggt och till en relativt låg kostnad. Vad som är relativt vanligt är dock att det är en enkel keps med en enstaka brodyr mitt på framsidan, inga krusiduller. Det funkar för vissa, men vill ni ha en riktigt snygg keps och sprida ert varumärke ytterligare så kan det vara god tid att beställa specialgjorda kepsar med brodyr istället.

Med specialproduktion kan ni få precis den keps ni vill ha och helt utefter hur ni vill att ert varumärke ska uppfattas. Form och märkning blir helt enligt era önskemål och priset blir oftast lika lågt som vi vanlig standardproduktion då de produceras i Asien vilket ger ett billigare pris. Specialproduktion kräver heller inga extrema mängder vilket man kanske kan tänka sig, utan går att få i så små kvantiteter så som 150 st. Rätt fantastiskt att kunna få sin helt unika kepsdesign från endast 150 st, eller hur?

För ett band är det ett måste att ha egna kepsar, precis som the foo, läs mer om deras kepsar på aftonbladet. Med en kollektion av snygga kepsar kan era fans på ett tydligt sätt visa vilka deras idoler är och ni får ett stadigt tillskott till kassan vid försäljningen.

billyandthekids.se 600x200 0004 Layer 1 - Kepsar med brodyr - Skapa er helt unika keps!

Vilka bör man söka upp för att införskaffa kepsar via specialproduktion? Ett av landets största leverantörer av kepsar med tryck och brodyr är Printoz.se. De har ett stort sortiment av standardkepsar men erbjuder också specialproduktion helt enligt era önskemål för oslagbara priser! Kontakta dem idag så hjälper dem er igenom processen och med designandet av hela kepsen utan extra kostnad!

Vilka restriktioner har man när man designar en keps helt från scratch? Inte många! Man kan i princip brodera och trycka över hela kepsen, gör er logo stor och tydlig över hela kepsen och dra in detaljer och linjer i era färger på olika delar för att få en helt unik keps som sticker ut och drar blickarna till sig när mottagarna bär runt på dem!

Be er leverantör ordna en skiss av hur slutresultatet kommer att se ut utifrån er beskrivning som ni får godkänna innan produktion, så att ni kan känna er trygga när ni beställer era nya specialproducerade kepsar!