Gör reklamkepsen unik!

billyandthekids.se featured 0005 Layer 4 - Gör reklamkepsen unik!

Det är tufft att konkurrera med företag inom samma bransch och, därför måste precis alla företag försöka att vara det mest påhittiga av alla när de väljer reklamstrategier. Har man valt att trycka upp kepsar med reklamtryck måste det vara något som sticker ut mer än alla andra företags reklamkepsar. Kanske låter det som ett hopplöst projekt men låt bara fantasin sprudla så kommer idéerna!

Ideer för kepsar med tryck

Det första man ska besluta sig för är vilken eller vilka färger kepsen ska ha. Röda, orange eller blå kepsar finns det nog relativt gott om. Vill ni ha en grundfärg som matchar ert företags färger kan det vara idé att ändå spetsa till det hela lite. Om kepsen ska vara grön, varför inte välja neongrön eller grönt med silverglitter. Då syns kepsen garanterat mer än bara en ”vanlig” grön keps.

billyandthekids.se 500x300 0003 Layer 7 - Gör reklamkepsen unik!

En annan viktig detalj är förstås dels hur logon ska se ut i trycket men också var på kepsen den ska vara placerad. Det är mycket vanligt att man har trycket mitt fram på kepsen men kanske ska ert företag vara annorlunda? Kanske trycka mitt på skärmen eller mitt bak på kepsen?

Andra idéer är att sätta en spetskant på skärmen eller sticka i något mitt uppe på kepsen. Alla känner säkert till kepsar med en liten propeller mitt uppe? Det kan se fånigt ut men ja, det sticker garanterat ut! Passar det inte med en propeller för företagets image kan man hitta på något annat. Är det juletider kan man placera en liten plastgran upptill, är det sommar är det roligt med ett pyttelitet parasoll.

Oavsett vad era idéer mynnar ut i, handlar det om att synas, att bli ihågkommen och att kunderna ska komma tillbaka. Man vill göra ett avtryck, inte bara i minnet utan även ett känslomässigt minne. Då är det inte fel med en keps som har lockat till skratt, det kommer man ihåg.