Beställ kepsar hos T&S Reklam

billyandthekids.se featured 0001 Layer 8 - Beställ kepsar hos T&S Reklam

När man vill beställa reklamkepsar är det allra smidigaste sättet att gå online, jämföra olika siter och sedan lägga en beställning. För att spara tid åt dig kan vi på billyandthekids.se ge ett tips om vilken sida som vi anser vara en av de bästa, nämligen T&S Reklam.

De har några av marknadens bästa priser och det är enkelt och smidigt att beställa. Företaget erbjuder en stor bredd av olika reklamprodukter som kläder, pennor, paraplyer, vattenflaskor, ja allt du kan tänka dig. Är du osäker på vad som passar bäst för din order är det bara att rådfråga personalen på T&S Reklam för att komma fram till det bästa alternativet.

billyandthekids.se 500x300 0008 Layer 2 - Beställ kepsar hos T&S Reklam

När det gäller just kepsar med tryck är det ett effektivt och relativt billigt sätt att skapa intresse för företaget. Här kan du beställa i vilka färger du vill, med tryck eller brodyr och vet du inte vad som blir bäst hjälper T&S Reklam er med det. De har både enklare och lite mer påkostade varianter av kepsar och allt beror på vad just ert företag är ute efter.

Här finns även presentkort som man smidigt kan beställa och ge bort både till personal eller kunder, och de kan själva gå in på siten och välja produkt. Även om det är roligt att få en present i handen är det också rätt skoj att själv få gå in på en site och bara välja.

billyandthekids.se 500x300 0009 Layer 1 - Beställ kepsar hos T&S Reklam

Oavsett vad ni önskar får ni hjälp med att hitta det bästa alternativet. Här finns plagg för alla branscher och produkter som reflexer, muggar, regnkläder och nyckelringar. Varför inte passa på att beställa fler saker när du ändå ska beställa kepsar? Matcha kepsen med ett paraply eller ett par reflexer så mottagarna syns när de är i joggingspåret på hösten, med både keps och glimrande reflexer med logon på.